Смородина Оджебін штамб — високоврожайний сорт з потужними, швидко зростаючими кущами. Велика кількість вітамінів і мікроелементів в ягодах пояснює, чому чорна домашня смородина користується постійним попитом покупців. Перевага саджанців на штамбі полягає в тому, що дозрівають ягоди не торкаються землі, менше схильні до захворювань. Їх зручно обривати. Що можна зробити з солодкої чорної смородини? Варіантів багато: споживати в сирому вигляді, зробити варення, желе, перетерти з цукром або закласти в морозилку на зиму. Коли на вулиці холод, такі заготовки виявляться справжньою знахідкою. Смородина домашня – солодка, з ледь відчутною кислинкою. Оджебін на штамбі відноситься до сортів із середнім дозріванням.
Інформація для замовлення
- Ціна: 250 ₴